Autoschade  Lochem 

Op 1 februari 2014  zijn Dinand en Gerreke Heuvel gestart met Autoschade Moser Lochem, na 5 jaar aan het Aalsvoort , kwam er een nieuwe uitdaging en is Autoschade Wiegerinck er bij overgenomen.

Vanaf 01-10-2018 zijn we begonnen met een interne verbouwing,en per 01-01-2019 is alles verhuist naar de Hanzeweg 27 in Lochem , en gaan we verder onder de naam Autoschade Lochem.

Autoschade is altijd vervelend. Veel mensen weten in geval van schade niet wat ze moeten doen. Bij autoschade door een ongeval, moet u eerst een schadeformulier invullen. Het schadeformulier is voor uw verzekering en dient u dan ook op te sturen naar uw verzekeraar. Is er geen tegenpartij bij betrokken, ook dan dient u uw verzekeraar in te schakelen. Mocht u ruitschade hebben, kunt u gelijk naar Autoschade lochem gaan ,of bel 0573256266. Het maakt niet uit bij welke verzekeraar u aangesloten bent, wij werken voor de meeste maatschappijen. Voor al uw autoschade kunt u het beste bij Autoschade Lochem  komen. Het maakt niet uit of u een Volvo, Citroën of een nieuwe of oude auto heeft. Wij herstellen bijna alle autoschades, ongeacht de omvang van de schade, het merk en type auto met passie en vakmanschap

Autoschade Lochem is FOCWA erkend. Zo bent u zeker van vakmanschap en veiligheid. De FOCWA is een branche organisatie voor onder andere autoschadeherstelbedrijven en autoruitbedrijven. FOCWA stelt strenge eisen met betrekking tot vakmanschap en veiligheid van een schadeherstelbedrijf. Voor u betekent dit dat u zekerheid heeft dat de schade alleen hersteld wordt volgens geldende fabrieksspecificaties. Ook heeft u minimaal 4 jaar FOCWA garantie op herstelwerkzaamheden en worden fabrieksgarantietermijnen op herstelde delen overgenomen.

Autoschade  Lochem is gecertificeerd door de stichting Duurzaam repareren, dit wil zeggen dat wij bij alle werkzaamheden  rekening houden met de belasting van het milieu, onder andere door met producten te werken die voldoen aan de eisen van Duurzaam repareren, door het gescheiden afvoeren van de verschillende afvalstromen en indien mogelijk door het gebruik van gebruikte onderdelen. Dit alles word jaarlijks getoetst d.m.v. van audits door de stichting Duurzaam repareren..