Het vakkundige personeel van Autoschade Lochem doet er alles aan om de schade aan uw auto op een kwalitatief zo hoog mogelijk manier te herstellen, Omdat we met een vrij klein team werken, is de expertise voor welke schade dan ook altijd zeer snel voorhanden. We streven bij elke auto naar hetzelfde doel: de auto moet er na het herstel minstens zo goed uitzien als voor de schade. 

Juist door onze kleinschaligheid wordt u als klant altijd direct geholpen door mensen die weten waar ze over praten. Geen luxe receptie met iemand die meer verstand heeft van agenda’s dan van autoschades. Bij ons praat u direct met de vakmensen, zodat u direct weet waar u aan toe bent en dat is Wel zo handig. 

Uiteraard hebben wij ook de mogelijkheid om u vervangend vervoer aan te bieden. Wat precies de mogelijkheden zijn is afhankelijk van uw verzekeringspolis, maar we proberen altijd voor een passende oplossing te zorgen. In de omgeving Lochem is halen en brengen geen probleem. 

U verwacht van Autoschade Lochem uiteraard veel: kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en een herstelde auto die zo mogelijk nog mooier is dan voor u de schade kreeg. Om aan al deze eisen te kunnen blijven voldoen vragen wij regelmatig feedback aan onze klanten. We zouden liegen als we zouden zeggen dat er nooit een kritische kanttekening bij ons werk wordt geplaatst, maar we willen ze graag horen. Zo kunnen we voortdurend werken aan onze kwaliteit en service, zodat u als klant meer dan tevreden blijft.